NO. 1 - zestaw
PRZYSTAWKA
Śledź w musztardzie z jabłkiem, pieczony burak lub Strudel z łososia z grzybową kapustą, mus chrzanowy
ZUPA
Barszcz czerwony z uszkami lub Zupa chrzanowa, wędzone żeberka
DANIE GŁÓWNE
Tradycyjny karp smażony, puree pietruszkowe, czerwona kapusta z żurawiną lub Polędwiczki wieprzowe w szynce dojrzewającej, krem z selera, kluski z okrasą
DESER
Suflet czekoladowy, konfitura wiśniowa, lody waniliowe lub Krem z owoców leśnych, sorbet cytrynowy Kompot z suszu
Cena 169 zł/os
NO. 2 - zestaw
PRZYSTAWKA
Łosoś marynowany w morskiej soli, krem miodowy lub Pasztet z gęsiny z grzybami, pikle, kwaśna śmietana
ZUPA
Zupa grzybowa, kluseczki tymiankowe lub Żur wigilijny z suszonymi grzybami
DANIE GŁÓWNE
Udko z kaczki confit, kasza z grzybami, konfitura z czerwonej cebuli, sos porto lub Filet z sandacza w grzybowej kapuście, puree chrzanowe, pieczona pietruszka
DESER
Sernik tradycyjny, krem jeżynowy lub Mus czekoladowy z kardamonem, beza owoce leśne Kompot z suszu
Cena 199 zł netto/os
NO. 1 - bufet
BUFET ZIMNY
- Śledzie w dwóch smakach
- Mięsa pieczone z sosami
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Deska wędlin
- Pasztet wegański z sosem żurawinowym
- Pieczywo, masło
BUFET GORĄCY
- Barszcz czerwony
- Indyk pieczony z żurawiną na kapuście
- Paszteciki z kapustą i grzybami
- Dzwonka karpia smażone
- Puree ziemniaczano-chrzanowe
BUFET SŁODKI
Wybór ciast świątecznych:
- miodownik,
- makowe,
- sernik
- Mus pomarańczowo-cynamonowy
Cena: 179zł netto/os
NO. 2 - bufet
BUFET ZIMNY
- Sałatka śledziowa z kaparami, korniszonem
- Buraczki z kozim serem i gruszką
- Szynka pieczona w miodzie
- Marynowane płatki karpia na sałacie z winegretem cytrynowym
- Sałatka ziemniaczana z czerwoną cebulą i makrelą
- Pasztet wegański z sosem żurawinowym
- Pieczywo, masło
BUFET GORĄCY
- Zupa grzybowa
- Sztuka mięsa w sosie kurkowym
- Łosoś pieczony z kaszą gryczaną i kaparami
- Kompozycja świątecznych pierogów
- Kapusta z grzybami i grochem
- Kugel ziemniaczany
BUFET SŁODKI
Wybór ciast świątecznych:
- miodownik,
- makowe, sernik
- Krem czekoladowy z bakaliami
- Mus miodowy z wiśniami
Cena 199 zł netto/os