NO. 5 - bufet
Bufet zimny
- Śledzie w dwóch smakach
- w śmietanie z jabłkim
- po kaszubsku
- Mięsa pieczone z sosami
- karkówka, schab, rolada drobiowa
- Zimne sosy
- tatarski, chrzanowy, cumberland
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
Bufet gorący
- Barszcze czerwony kiszony
- Indyk pieczony z żurawiną na kapuście
- Gołąbki nadziewane kaszą i grzybami
- Dzwonki karpia smażone
- Puree ziemniaczano-chrzanowe
Bufet słodki
- Wybór ciast świątecznych (3 rodzaje)
- Mini brulle z czekoladą i wiśnią
Kompot z suszu
Cena 80 zł/os
Oferta cenowa dla grup powyżej 25 osób.
NO. 6 - bufet
Bufet zimny
- Sałatka śledziowa z kaparami i korniszonem
- Buraczki z kozim serem i gruszką
- Szynka pieczona w miodzie
- Rybne paté z koprem
Bufet gorący
- Zupa z suszonych grzybów z kluseczkami
- Wieprzowina w sosie borowikowym
- Łosoś pieczony z kaszą gryczaną i kaparami
- Kompozycja świątecznych pierogów
- Kapusta z grzybami i grochem
- Zapiekanka z ziemniaków i szpinaku
Bufet słodki
- Wybór ciast świątecznych
- krem czekoladowy z bakaliami
- mus miodowy z wiśniami
Kompot z suszu
Cena 90 zł/os
Oferta cenowa dla grup powyżej 25 osób.