Menu Wielkanocne
PRZYSTAWKA
Pasztet świąteczny w cieście francuskim, żurawina w miodzie, marynowane grzyby, pikle
Tarta porowa z gorgonzolą, salsa pomidorowo-paprykowa, oliwa, cytryna
Jajka faszerowane na dwa sposoby z nowalijkami
ZUPA
Żurek wielkanocny z chrzanem i białą kiełbasą
Krem z chrzanu i wędzonym żeberkiem
DANIE GŁÓWNE
Perliczka sous vide, mus z pieczonych jabłek, brukselka z topinamburem, palone masło z cytryną i tymiankiem
Królik w sosie ogórkowym, puree ziemniaczane z gorczycą, młoda marchewka
Polędwiczka wieprzowa w szynce parmeńskiej, puree chrzanowe, sos marsala, groszek cukrowy
DESER
Suflet czekoladowy, konfitura wiśniowa, lody waniliowe
Panna cotta ze ssiadłego mleka, chałwa, grys malinowy
Kawa, herbata, woda mineralna
Zapraszamy do kontaktu: [email protected], telefon: 724 440 033