Farmona
Menu Wielkanocne

Menu Wielkanocne

Menu Wielkanocne

PRZYSTAWKA

Pasztet świąteczny w cieście francuskim, żurawina w miodzie, marynowane grzyby, pikle

Tarta porowa z gorgonzolą, salsa pomidorowo-paprykowa, oliwa, cytryna

Jajka faszerowane na dwa sposoby z nowalijkami

 

ZUPA

Żurek wielkanocny z chrzanem i białą kiełbasą

Krem z chrzanu i wędzonym żeberkiem

 

DANIE GŁÓWNE

Perliczka sous vide, mus z pieczonych jabłek, brukselka z topinamburem, palone masło z cytryną i tymiankiem

Królik w sosie ogórkowym, puree ziemniaczane z gorczycą, młoda marchewka

Polędwiczka wieprzowa w szynce parmeńskiej, puree chrzanowe, sos marsala, groszek cukrowy

 

DESER

Suflet czekoladowy, konfitura wiśniowa, lody waniliowe

Panna cotta ze ssiadłego mleka, chałwa, grys malinowy

Kawa, herbata, woda mineralna

 

Zapraszamy do kontaktu: [email protected], telefon: 724 440 033

 

Korzyści z rezerwacji online

Gwarancja najniższej ceny

Natychmiastowe potwierdzenie rezerwacji

Pełne bezpieczeństwo transakcji

Informacje o rezerwacji

Zameldowanie Od 14:00
Wymeldowanie Do 12:00
Odwołanie rezerwacji Zmiany dotyczace przedplaty i anulowania rezerwacji roznia sie w zależnosci od wybranej oferty
Powrót do promocji i pakietów
udostępnij
Obejrzyj Farmona Hotel Business & SPA w http://salebiznesowe.pl
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij