Farmona
GĘSINA NA ŚW. MARCINA

GĘSINA NA ŚW. MARCINA

GĘSINA NA ŚW. MARCINA

Gęsina od wieków obecna była na polskich stołach będąc chwalona

za wyjątkowy smak i wartości odżywcze.

Udział Restauracji Magnifica w XI edycji ogólnopolskiej Akcji „Gęsina na Św. Marcina”

to jedyna okazja by spróbować autorskich przepisów Szefa Kuchni,

które prezentują ten wyjątkowy drób w nowoczesnej odsłonie.

                                                                                     Szef Kuchni Tomasz Trafiał

 

» Przystawka

Gęsie pipki duszone w ciemnym piwie, seler z musztardą,

marynowana dynia, tost z chrzanem

cena: 19,-

 

» Zupa

Kwaśnica na gęsinie z suszonymi grzybami i miodem nawłociowym,

kminek, ziemniaki

cena: 19,-

  

» Danie główne

Makaron udon z pieczoną gęsiną , suszonymi śliwkami i sezamem,

shiitake, kiszone warzywa

cena: 39,-

MENU SERWOWANE OD 8LISTOPADA DO 1 GRUDNIA

REZERWACJE PRZYJMOWANE SĄ OD PN. DO PT. W GODZINACH: 10:00-16:00

         Restauracja czynna codziennie w godzinach : 13:00-22:00

Pobierz Menu

Korzyści z rezerwacji online

Gwarancja najniższej ceny

Natychmiastowe potwierdzenie rezerwacji

Pełne bezpieczeństwo transakcji

Informacje o rezerwacji

Zameldowanie Od 14:00
Wymeldowanie Do 12:00
Odwołanie rezerwacji Zmiany dotyczace przedplaty i anulowania rezerwacji roznia sie w zależnosci od wybranej oferty
Powrót do promocji i pakietów
udostępnij
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij