Zupa
Krem pomidorów - avocado, domowe pesto, grzanka z pomidorem
Danie główne
Pierś z kurczęcia - fasolka szparagowa w pesto, puree z oscypkiem, sałatka z cukinii
Polędwiczka wieprzowa - Boczniak duszony, mus z cukinii i grosku, gnocchi buraczane
Sandacz - Pęczotto, puree z pasternaku i gruszki, pikantna kapusta z kminem
Makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem i bobem - fenkuł, parmezan z migdałów
Deser
Suflet czekoladowy - Czarny bez, lody waniliowe, rabarbar
Beza Pavlova - Krem mascarpone, mus mallinowy, owoce
CENA: 380 zł. / osoba
Rezrwacje przyjmowane są pod nuemrem +48 662 010 738 lub adresem [email protected]
Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja wszystkich usług. Promocje nie łączą się. Liczba miejsc ograniczona.